Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southend Lane Sheffield Falcons
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Palmer geeft de bal voor. Cullip kopt de bal weg. Fiorenzano geeft de bal voor. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Callaghan probeert naar een medespeler te passen. Waghorn rent richting de bal. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Bellingham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southend Lane - Sheffield Falcons 0:1

14e minuut.
Tanner rent richting de bal. Hayward is nu in balbezit. Hayward geeft een hoge lob. Daar is Gonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wark speelt de bal door. Tanner heeft problemen om de bal te vangen. Hayward rent richting de bal. Tanner onderschept slim de pass. Tanner met een sublieme pass. Esdaille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southend Lane - Sheffield Falcons 1:1

20e minuut.
Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook is nu in balbezit. Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer geeft een hoge lob. Mavididi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hayward geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wark de bal onder controle te krijgen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Southend Lane - Sheffield Falcons 1:2

42e minuut.
Harvey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nolan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southend Lane 61%, Sheffield Falcons 39%.
Southend Lane - Sheffield Falcons 1:2

59e minuut.
Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanner rent richting de bal. Tanner haalt uit met een fantastische trap. Hayward probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southend Lane - Sheffield Falcons 2:2

63e minuut.
Hill probeert naar een medespeler te passen. Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Hancock rent richting de bal. Hancock haalt uit met een fantastische trap. Bellingham bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Wark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock passt de bal in één keer door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southend Lane - Sheffield Falcons 2:3

75e minuut.
Moses met een snelle inworp. Wark is nu in balbezit. Hancock speelt de bal door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wark onderschept slim de pass. Wark speelt de bal door. Mavididi rent richting de bal. Tanner is nu in balbezit. Tanner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cook rent richting de bal. Tanner verovert de bal door een tackle van achteren. Tanner speelt de bal door. Mavididi rent richting de bal. Mavididi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southend Lane - Sheffield Falcons 3:3

82e minuut.
Wark rent richting de bal. Hancock verovert de bal door een tackle van achteren. Hancock speelt de bal door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Savage onderschept slim de pass. Savage speelt de bal door. Klungelig pakt Hancock de bal. Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Savage draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southend Lane 46%, Sheffield Falcons 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southend Lane - Sheffield Falcons 3:3