Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enfield Heath Kettering Wasps
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson onderschept slim de pass. Gibson probeert naar een medespeler te passen. Wright-Phillips rent richting de bal. Wright-Phillips haalt uit met een fantastische trap. Shilton bokst de bal weg.

14e minuut.
Williams geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Constable met een snelle inworp. Juninho is nu in balbezit. Juninho geeft een lange en hoge pass. Monkou bokst de bal weg.

15e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel. Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson draait met de bal, schiet en ... Monkou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Kettering Wasps 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Gibson de bal. Ronaldo rent richting de bal. Whittingham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Whittingham krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Palmer onderschept slim de pass. Constable rent richting de bal. Constable probeert naar een medespeler te passen. Delap rent richting de bal. Delap schiet op doel. Shilton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Whittingham passt de bal met de wreef. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Craven bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yeboah onderschept slim de pass. Wright-Phillips rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeboah. Yeboah krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho speelt de bal door. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield Heath 44%, Kettering Wasps 56%.
Enfield Heath - Kettering Wasps 1:0

51e minuut.
Gibson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meadows komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Constable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palmer krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Juninho de bal onder controle te krijgen. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows schiet op doel. Craven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monkou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Kettering Wasps 2:0

65e minuut.
Williams kopt de bal weg. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Kettering Wasps 3:0

85e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfield Heath - Kettering Wasps 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfield Heath 39%, Kettering Wasps 61%.
Enfield Heath - Kettering Wasps 4:0