Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastleigh U21 Margate Borough
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Zee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daniels komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Nolan rent richting de bal. Rooney onderschept slim de pass. Rooney geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gerrard de bal. Gerrard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gerrard rent richting de bal. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard rent richting de bal. Gerrard haalt uit met een fantastische trap. Cannon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh U21 - Margate Borough 0:1

16e minuut.
Dibble is nu in balbezit. Daniels is nu in balbezit. Dibble rent richting de bal. Dibble schiet op doel. Pilling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastleigh U21 - Margate Borough 1:1

25e minuut.
Zee bereikt de bal nog maar net als eerste. Platt onderschept slim de pass. Platt passt de bal in één keer door. Dibble is nu in balbezit. Dibble schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastleigh U21 - Margate Borough 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastleigh U21 45%, Margate Borough 55%.
Eastleigh U21 - Margate Borough 2:1

55e minuut.
Zee probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney probeert naar een medespeler te passen. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard schiet op doel. Cannon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastleigh U21 - Margate Borough 2:2

58e minuut.
Zee is nu in balbezit. Dyer verovert de bal door een tackle van achteren. Dyer met een sublieme pass. Dibble rent richting de bal. Dibble haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
McConnell onderschept slim de pass. Rooney onderschept slim de pass. Met opzet legt Gillespie zijn tegenspeler op de grond. Gillespie krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Zee de bal. Zee geeft de bal voor. Wissa kopt de bal weg. Lita is nu in balbezit. Lita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gillespie de bal. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
McConnell geeft een lange en hoge pass. Wissa is nu in balbezit. Wissa passt de bal in één keer door. Dibble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibble draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
McConnell rent richting de bal. Gerrard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McConnell raakt geblesseerd tijdens het duel. McConnell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dibble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibble schiet op doel. Coleman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastleigh U21 39%, Margate Borough 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastleigh U21 - Margate Borough 2:2