Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsham Lions Sheffield Falcons
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Hancock speelt de bal door. Klungelig pakt Savage de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hayward bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayward geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wharton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Trippier is nu in balbezit. Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalski met een sublieme pass. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. McAvennie speelt de bal door. Guéhi is nu in balbezit. Guéhi schiet op doel. Lambert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Sheffield Falcons 0:1

27e minuut.
McAvennie is nu in balbezit. McAvennie geeft de bal voor. Savage kopt de bal weg. Guéhi heeft problemen om de bal te vangen. Guéhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wharton met een snelle inworp. Kowalski rent richting de bal. Hancock onderschept slim de pass. Hancock geeft een lange en hoge pass. Hill kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beckһam rent richting de bal. Beckһam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horsham Lions - Sheffield Falcons 1:1

35e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Savage probeert naar een medespeler te passen. Guéhi rent richting de bal. Guéhi draait met de bal, schiet en ... Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cartwright rent richting de bal. Cook verovert de bal door een tackle van achteren. Cook passt de bal met de wreef. Guéhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Sheffield Falcons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 60%, Sheffield Falcons 40%.
Horsham Lions - Sheffield Falcons 1:2

48e minuut.
Hinshelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier begaat een overtreding. Hinshelwood raakt geblesseerd tijdens het duel. Hinshelwood zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah speelt de bal door. Guéhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Sheffield Falcons 1:3

54e minuut.
Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood speelt de bal door. Trippier rent richting de bal. Beckһam is nu in balbezit. Beckһam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horsham Lions - Sheffield Falcons 2:3

59e minuut.
Doeltrap. Watson trapt de bal weg. Cartwright heeft problemen om de bal te vangen. Cook rent richting de bal. Cook geeft een hoge lob. Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Salah is nu in balbezit. Salah geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéhi verovert de bal door een tackle van achteren. Guéhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savage onderschept slim de pass. Savage probeert naar een medespeler te passen. Guéhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hinshelwood kan de bal niet met de borst controleren. Hancock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hancock met een sublieme pass. Guéhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cartwright rent richting de bal. Cartwright geeft een lange en hoge pass. Hayward heeft problemen om de bal te vangen. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckһam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsham Lions 51%, Sheffield Falcons 49%.
Horsham Lions - Sheffield Falcons 2:3