Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darlington Cobblers Clapham Chequers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bruce met een snelle inworp. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright passt de bal in één keer door. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beckham kopt de bal weg. Klungelig pakt Connolly de bal. Owen rent richting de bal. Cox rent richting de bal. Cox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bruce onderschept slim de pass. Connolly geeft de bal voor. Seven kopt de bal weg. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Cobblers 47%, Clapham Chequers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darlington Cobblers - Clapham Chequers 0:0

56e minuut.
Seven onderschept slim de pass. Seven geeft een hoge lob. Daar is Middleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox rent richting de bal. Cox draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham probeert naar een medespeler te passen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ... Moorhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Cobblers 47%, Clapham Chequers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darlington Cobblers - Clapham Chequers 0:0