Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Regis Town FC Tonbridge Victoria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Sharp geeft een lange en hoge pass. Longstaff kopt de bal weg. Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Regis Town FC - Tonbridge Victoria 1:0

7e minuut.
Longstaff rent richting de bal. Wright-Phillips onderschept slim de pass. Wright-Phillips passt de bal in één keer door. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bognor Regis Town FC - Tonbridge Victoria 1:1

16e minuut.
Mackenzie geeft een hoge lob. Inworp. Webb met de inworp. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe geeft de bal voor. Hackett kopt de bal weg. Danns rent richting de bal. Danns schiet op doel. Lambert bokst de bal weg.

26e minuut.
Sidibe rent richting de bal. Webb onderschept slim de pass. Webb probeert naar een medespeler te passen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sessegnon geeft een hoge lob. Inworp. Wright-Phillips met een snelle inworp. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Regis Town FC 54%, Tonbridge Victoria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bognor Regis Town FC - Tonbridge Victoria 1:1

52e minuut.
Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raleigh is nu in balbezit. Raleigh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wright-Phillips de bal. Wright-Phillips geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Palmer met een snelle inworp. Klungelig pakt Sidibe de bal. Sessegnon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sessegnon krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff geeft een lange en hoge pass. Terry geeft de bal voor. Danns bereikt de bal nog maar net als eerste. Danns draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Regis Town FC 35%, Tonbridge Victoria 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bognor Regis Town FC - Tonbridge Victoria 1:1