Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge City F.C. Banbury University
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mavididi verovert de bal door een tackle van achteren. Mavididi geeft een lange en hoge pass. Middleton heeft problemen om de bal te vangen. Moorhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorhouse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Poe probeert naar een medespeler te passen. Rice is nu in balbezit. Rice geeft een lange en hoge pass. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Banbury University 1:0

21e minuut.
Daar is Poe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Cornell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Banbury University 2:0

30e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice geeft een hoge lob. Ireland heeft problemen om de bal te vangen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mavididi passt de bal zonder na te denken. Moorhouse probeert naar een medespeler te passen. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge City F.C. 37%, Banbury University 63%.
Stourbridge City F.C. - Banbury University 2:0

68e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice geeft een lange en hoge pass. Edozie probeert de bal met de borst te controleren. Edozie schiet op doel. Na een snelle pass probeert Campbell de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Banbury University 3:0

71e minuut.
Campbell kan de bal niet met de borst controleren. Middleton is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Moorhouse rent richting de bal. Moorhouse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Banbury University 4:0

77e minuut.
Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker is nu in balbezit. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kanе de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ireland met een sublieme pass. Clapham bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorhouse verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Middleton is nu in balbezit. Middleton geeft de bal voor. Nayim kopt de bal weg. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Banbury University 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge City F.C. 49%, Banbury University 51%.
Stourbridge City F.C. - Banbury University 5:0