Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goole Waterlooville Chippenham Bees
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Roonеy kan de bal niet met de borst controleren. Collier rent richting de bal. Collier geeft een lange en hoge pass. Muster is nu in balbezit. Muster geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Francis is nu in balbezit. Roonеy onderschept slim de pass. Roonеy probeert naar een medespeler te passen. Jewell heeft problemen om de bal te vangen. Jewell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goole Waterlooville - Chippenham Bees 1:0

20e minuut.
Francis met een snelle inworp. Eastwood rent richting de bal. Eastwood geeft een hoge lob. Muster is nu in balbezit. Muster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costello is nu in balbezit. Costello passt de bal met de wreef. Bale is nu in balbezit. Bale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goole Waterlooville 59%, Chippenham Bees 41%.
Goole Waterlooville - Chippenham Bees 1:0

60e minuut.
Costello heeft problemen om de bal te vangen. Costello met een sublieme pass. Bale rent richting de bal. Bale draait met de bal, schiet en ... Summerhayes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goole Waterlooville - Chippenham Bees 1:1

65e minuut.
Jewell passt de bal zonder na te denken. Konsa is nu in balbezit. Met opzet legt Campbell zijn tegenspeler op de grond. Campbell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Jewell passt de bal in één keer door. Konsa is nu in balbezit. Muster maakt een afschuwelijke overtreding. Muster krijgt een gele kaart. Konsa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Konsa kan niet meer verder spelen. Amass komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goole Waterlooville 36%, Chippenham Bees 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goole Waterlooville - Chippenham Bees 1:1