Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chippenham Bees Goole Waterlooville
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Konsa met de inworp. Roonеy rent richting de bal. Roonеy draait met de bal, schiet en ... Carling is nu in balbezit. Carling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chippenham Bees - Goole Waterlooville 0:1

7e minuut.
Trossard speelt de bal door. Roonеy rent richting de bal. Roonеy passt de bal zonder na te denken. Jewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chippenham Bees - Goole Waterlooville 0:2

8e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale met een sublieme pass. Costello is nu in balbezit. Costello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Roonеy kopt de bal weg. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Costello is nu in balbezit. Costello passt de bal zonder na te denken. Bale rent richting de bal. Bale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chippenham Bees 43%, Goole Waterlooville 57%.
Chippenham Bees - Goole Waterlooville 0:2

48e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Francis is nu in balbezit. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse controleert de bal met de borst. Honeywood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Muster onderschept slim de pass. Roonеy verovert de bal door een tackle van achteren. Roonеy passt de bal in één keer door. Jewell rent richting de bal. Jewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chippenham Bees - Goole Waterlooville 0:3

52e minuut.
Eastwood rent richting de bal. Trossard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eastwood. Eastwood krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Costello met een sublieme pass. Muster bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Farah zijn tegenspeler op de grond. Farah krijgt een gele kaart. Muster raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chippenham Bees 39%, Goole Waterlooville 61%.
Chippenham Bees - Goole Waterlooville 0:3