Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonbridge Victoria Clapham Chequers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


23e minuut.
Connolly is nu in balbezit. Sessegnon onderschept slim de pass. Sweeney rent richting de bal. Sessegnon onderschept slim de pass. Sessegnon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Victoria - Clapham Chequers 1:0

30e minuut.
Connolly is nu in balbezit. Connolly geeft een hoge lob. Keane is nu in balbezit. Nowak onderschept slim de pass. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Lambert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tonbridge Victoria - Clapham Chequers 1:1

31e minuut.
Dean met een sublieme pass. Sessegnon heeft problemen om de bal te vangen. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Lambert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sidwell rent richting de bal. Sidwell geeft een lange en hoge pass. Renshaw kopt de bal weg. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Keane is nu in balbezit. Keane probeert naar een medespeler te passen. Sidwell met een sublieme pass. Klungelig pakt Sessegnon de bal. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap. Moorhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dean rent richting de bal. Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Sessegnon verovert de bal door een tackle van achteren. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Victoria - Clapham Chequers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Victoria 53%, Clapham Chequers 47%.
Tonbridge Victoria - Clapham Chequers 2:1

46e minuut.
Wooley met een sublieme pass. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowak krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Sweeney raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Persie komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beckham de bal. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Jones probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Wright-Phillips met de inworp. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Victoria 64%, Clapham Chequers 36%.
Tonbridge Victoria - Clapham Chequers 2:1