Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clapham Chequers Banbury University
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Clapham maakt een afschuwelijke overtreding. Clapham krijgt een gele kaart. Nowak raakt geblesseerd tijdens het duel. Connolly met een snel genomen vrije trap. Daar is Wooley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clapham Chequers - Banbury University 1:0

13e minuut.
Salter verovert de bal door een tackle van achteren. Whittaker rent richting de bal. Salter bereikt de bal nog maar net als eerste. Salter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clapham Chequers - Banbury University 1:1

42e minuut.
McGrath is nu in balbezit. Nowak onderschept slim de pass. Sidwell rent richting de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cornell met een sublieme pass. Connolly kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sidwell de bal onder controle te krijgen. Nowak is nu in balbezit. Nowak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Chequers 37%, Banbury University 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clapham Chequers - Banbury University 1:1

49e minuut.
Sweeney rent richting de bal. Sweeney passt de bal zonder na te denken. Connolly is nu in balbezit. Salter is nu in balbezit. Salter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Salter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Connolly. Salter raakt geblesseerd tijdens het duel. Ireland zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Middleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whittaker rent richting de bal. Whittaker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Connolly met een sublieme pass. Crouch is nu in balbezit. Daar is Crouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak is nu in balbezit. Nowak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ireland zijn tegenspeler op de grond. Ireland krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Crouch passt de bal in één keer door. Clapham rent richting de bal. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Chequers 37%, Banbury University 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clapham Chequers - Banbury University 1:1