Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stourbridge City F.C. Promil FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Edozie rent richting de bal. Edozie probeert naar een medespeler te passen. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. Edwards werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 1:0

3e minuut.
Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell rent richting de bal. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 2:0

8e minuut.
Nayim is nu in balbezit. Ricе onderschept slim de pass. Ricе probeert naar een medespeler te passen. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 2:1

11e minuut.
Pullen met de inworp. Archer geeft een lange en hoge pass. Mainoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Lennon met een harde bal richting middenveld. Pullen kopt de bal weg. Lewis controleert de bal met de borst. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 2:2

26e minuut.
Rice kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Taylor de bal onder controle te krijgen. Ince is nu in balbezit. Campbell onderschept slim de pass. Campbell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ricе probeert naar een medespeler te passen. Kanе rent richting de bal. Lewis maakt een afschuwelijke overtreding. Lewis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kanе wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kanе zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ince rent richting de bal. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Moorhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorhouse speelt de bal door. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge City F.C. 52%, Promil FC 48%.
Stourbridge City F.C. - Promil FC 3:2

49e minuut.
Mainoo rent richting de bal. Mainoo met een sublieme pass. Ricе is nu in balbezit. Ricе haalt uit met een fantastische trap. Lennon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stourbridge City F.C. - Promil FC 3:3

73e minuut.
Nayim passt de bal zonder na te denken. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb speelt de bal door. Rice rent richting de bal. Rice geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pullen passt de bal zonder na te denken. Mavididi rent richting de bal. Met opzet legt Mainoo zijn tegenspeler op de grond. Mainoo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stourbridge City F.C. 54%, Promil FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stourbridge City F.C. - Promil FC 3:3