Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wimborne Moors Stourbridge City F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Simons rent richting de bal. Poe onderschept slim de pass. Poe geeft de bal voor. Hawke is nu in balbezit. Hawke schiet op doel. Owen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met de inworp. Hawke geeft de bal voor. Edozie kopt de bal weg. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Hawke is nu in balbezit. Hawke passt de bal in één keer door. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bowles speelt de bal door. Klungelig pakt Rae de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:1

17e minuut.
Murtagh geeft een hoge lob. Inworp. Edozie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hawke de bal. Hawke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Edozie speelt de bal door. Hawke is nu in balbezit. Hawke probeert naar een medespeler te passen. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Rice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawke rent richting de bal. Hawke geeft de bal voor. Owen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:2

29e minuut.
Hawke rent richting de bal. Hawke passt de bal in één keer door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ... Owen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Edozie de bal. Murtagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Edozie maakt een afschuwelijke overtreding. Edozie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Potter passt de bal zonder na te denken. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavididi rent richting de bal. Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinnock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kaur onderschept slim de pass. Kaur geeft een hoge lob. Keane rent richting de bal. Keane geeft een lange en hoge pass. Rae krijgt zijn hoofd ertegen. Lennon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimborne Moors 60%, Stourbridge City F.C. 40%.
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:3

67e minuut.
Mavididi rent richting de bal. Pinnock onderschept slim de pass. Pinnock speelt de bal door. Klungelig pakt Simons de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rice speelt de bal door. Chopra speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke haalt uit met een fantastische trap. Owen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Owen speelt de bal door. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe passt de bal met de wreef. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:4

86e minuut.
Potter is nu in balbezit. Potter passt de bal in één keer door. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wimborne Moors 51%, Stourbridge City F.C. 49%.
Wimborne Moors - Stourbridge City F.C. 0:4