Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tonbridge Victoria Scunthorpe Supermarine
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Wright-Phillips met een snelle inworp. Vaughn rent richting de bal. Sessegnon maakt een afschuwelijke overtreding. Sessegnon krijgt een gele kaart. Vaughn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vaughn kan niet meer verder spelen. Jarvis komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Wright-Phillips speelt de bal door. Dalglish is nu in balbezit. Bould onderschept slim de pass. Sessegnon rent richting de bal. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Keane geeft een lange en hoge pass. Konsa is nu in balbezit. Konsa geeft een hoge lob. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Victoria - Scunthorpe Supermarine 0:1

40e minuut.
Sessegnon rent richting de bal. Sessegnon passt de bal in één keer door. Konsa speelt de bal door. Wright-Phillips is nu in balbezit. Wright-Phillips geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Victoria 48%, Scunthorpe Supermarine 52%.
Tonbridge Victoria - Scunthorpe Supermarine 0:1

49e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane geeft de bal voor. Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Jarvis is nu in balbezit. Jarvis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jarvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvis passt de bal in één keer door. Barmby rent richting de bal. Barmby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Victoria - Scunthorpe Supermarine 0:2

67e minuut.
Konsa probeert naar een medespeler te passen. Kelly is nu in balbezit. Dalglish schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dalglish krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kelly met de inworp. Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal in één keer door. Barmby rent richting de bal. Barmby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tonbridge Victoria - Scunthorpe Supermarine 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tonbridge Victoria 41%, Scunthorpe Supermarine 59%.
Tonbridge Victoria - Scunthorpe Supermarine 0:3