Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clapham Chequers Hereford Motors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


31e minuut.
Daar is Roonеy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak rent richting de bal. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Middleton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantona met de inworp. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anderton de bal. De bal raakt de paal. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Clapham Chequers - Hereford Motors 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Chequers 55%, Hereford Motors 45%.
Clapham Chequers - Hereford Motors 0:1

49e minuut.
Crouch verovert de bal door een tackle van achteren. Crouch geeft een hoge lob. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Connolly is nu in balbezit. Connolly probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan draait met de bal, schiet en ... Hilaire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Napier rent richting de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Napier de bal. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Napier. Napier krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly speelt de bal door. Nowak is nu in balbezit. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan draait met de bal, schiet en ... Hilaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clapham Chequers 44%, Hereford Motors 56%.
Clapham Chequers - Hereford Motors 0:1