Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Lane Blyth Park
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rogan probeert naar een medespeler te passen. Norris kopt de bal weg. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock passt de bal in één keer door. Bailey rent richting de bal. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rogan trapt de bal weg van het doel. Dolan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Norris de bal onder controle te krijgen. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pickford is nu in balbezit. Pickford met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel. Hilaire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Lane - Blyth Park 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Lane 57%, Blyth Park 43%.
Northfleet Lane - Blyth Park 0:1

61e minuut.
Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Poe de bal onder controle te krijgen. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Willock is nu in balbezit. Cunningham verovert de bal door een tackle van achteren. Cunningham passt de bal met de wreef. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dolan met een snelle inworp. Singh speelt de bal door. Norris is nu in balbezit. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne geeft de bal voor. Hilaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Lane 68%, Blyth Park 32%.
Northfleet Lane - Blyth Park 0:1