Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blyth Park South East Hawkers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Spencer met een harde bal richting middenveld. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho passt de bal met de wreef. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock schiet op doel. Rogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Howard passt de bal met de wreef. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blyth Park - South East Hawkers 0:1

12e minuut.
Seven kopt de bal weg. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh met een sublieme pass. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley geeft een hoge lob. Gascoigne kopt de bal weg. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dolan rent richting de bal. Morley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Collymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blyth Park - South East Hawkers 1:1

32e minuut.
Smitһ is nu in balbezit. Murtagh is nu in balbezit. Smitһ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murtagh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Murtagh kan niet meer verder spelen. Huckerby komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Patel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smitһ met een snelle inworp. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Garnacho probeert de bal aan de voet te houden. Howard speelt de bal door. Gascoigne geeft een hoge lob. Lee is nu in balbezit. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dolan rent richting de bal. Dolan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matos de bal onder controle te krijgen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Park 56%, South East Hawkers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blyth Park - South East Hawkers 1:1

54e minuut.
Garnacho kopt de bal weg. Olise heeft problemen om de bal te vangen. Ruddock rent richting de bal. Ruddock draait met de bal, schiet en ... Rogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Huckerby rent richting de bal. Smitһ rent richting de bal. Huckerby begaat een overtreding. Huckerby krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Smitһ speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey maakt een afschuwelijke overtreding. Baker-Boaitey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blyth Park 43%, South East Hawkers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blyth Park - South East Hawkers 1:1