Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runcorn Aquaforce King Athletic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. onderschept slim de pass. Perry rent richting de bal. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Aquaforce - King Athletic 0:1

14e minuut.
Perry is nu in balbezit. Sansom verovert de bal door een tackle van achteren. Sansom passt de bal in één keer door. Gallagher bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Butcher geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen speelt de bal door. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher draait met de bal, schiet en ... Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Runcorn Aquaforce - King Athletic 1:1

30e minuut.
Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry rent richting de bal. Perry met een sublieme pass. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Primus de bal. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand speelt de bal door. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sansom probeert naar een medespeler te passen. Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jansen. Jansen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Aquaforce 54%, King Athletic 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Runcorn Aquaforce - King Athletic 1:1

47e minuut.
Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Primus verovert de bal door een tackle van achteren. Primus probeert naar een medespeler te passen. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper is nu in balbezit. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ward-Prowse geeft een hoge lob. Primus rent richting de bal. Primus met een sublieme pass. Lampard Sr. rent richting de bal. Lampard Sr. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runcorn Aquaforce - King Athletic 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runcorn Aquaforce 52%, King Athletic 48%.
Runcorn Aquaforce - King Athletic 1:2