Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romford City FC Wadebridge AFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
King speelt de bal door. Snow is nu in balbezit. Snow met een sublieme pass. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Turner de bal. Turner passt de bal met de wreef. Jewell rent richting de bal. Twelvetrees onderschept slim de pass. Twelvetrees schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Carr rent richting de bal. Carr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ince met een snelle inworp. Dean met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ellis rent richting de bal. Brooking verovert de bal door een tackle van achteren. Mortimer rent richting de bal. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Romford City FC - Wadebridge AFC 1:0

41e minuut.
Wade bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean speelt de bal door. Twelvetrees is nu in balbezit. Twelvetrees draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romford City FC - Wadebridge AFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford City FC 45%, Wadebridge AFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romford City FC - Wadebridge AFC 1:1

59e minuut.
Ellis is nu in balbezit. Carling geeft een lange en hoge pass. Jewell probeert de bal aan de voet te houden. Twelvetrees is nu in balbezit. Twelvetrees haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zee bereikt de bal nog maar net als eerste. Zee probeert naar een medespeler te passen. Twelvetrees rent richting de bal. Twelvetrees draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Romford City FC - Wadebridge AFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romford City FC 36%, Wadebridge AFC 64%.
Romford City FC - Wadebridge AFC 1:2