Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Canvey Telford of Manchester
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jackson probeert naar een medespeler te passen. Thomson rent richting de bal. Thomson passt de bal in één keer door. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bellingһam heeft problemen om de bal te vangen. Connolly rent richting de bal. Renner rent richting de bal. Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Connolly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Juninho verovert de bal door een tackle van achteren. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson is nu in balbezit. Johnson haalt uit met een fantastische trap. McGrath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Blanchflower passt de bal met de wreef. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood passt de bal in één keer door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Canvey - Telford of Manchester 0:1

43e minuut.
Mitchell passt de bal in één keer door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson onderschept slim de pass. Johnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 51%, Telford of Manchester 49%.
Dynamo Canvey - Telford of Manchester 0:1

62e minuut.
Blanchflower rent richting de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal in één keer door. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Daar is Gerrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchflower bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchflower passt de bal in één keer door. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. McGrath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Parrott geeft een hoge lob. Solanke rent richting de bal. Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Connolly probeert de bal met de borst te controleren. Connolly schiet op doel. Pearce bokst de bal weg.

85e minuut.
Young is nu in balbezit. Torres maakt een afschuwelijke overtreding. Young is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanchflower zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Thomson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bowyer is nu in balbezit. Bellingһam onderschept slim de pass. Bellingһam probeert naar een medespeler te passen. Thomson rent richting de bal. Thomson haalt uit met een fantastische trap. Pearce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 60%, Telford of Manchester 40%.
Dynamo Canvey - Telford of Manchester 0:1