Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUUNAMATULE CF King Athletic
es Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Sheridan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheridan geeft een hoge lob. Defoe rent richting de bal. Defoe geeft de bal voor. Chiwome krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Klungelig pakt Defoe de bal. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse passt de bal met de wreef. Lampard Sr. rent richting de bal. Lampard Sr. schiet op doel. Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ward-Prowse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miley bokst de bal weg.

12e minuut.
Costello rent richting de bal. Stockdale onderschept slim de pass. Stockdale met een sublieme pass. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gabbiadini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUUNAMATULE CF - King Athletic 0:1

14e minuut.
Perry passt de bal in één keer door. Lampard Sr. is nu in balbezit. Ledson rent richting de bal. Lampard Sr. onderschept slim de pass. Lampard Sr. draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ledson is nu in balbezit. Perry is nu in balbezit. Perry passt de bal met de wreef. Lampard Sr. rent richting de bal. Lampard Sr. haalt uit met een fantastische trap. Miley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks passt de bal in één keer door. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Chiwome bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiwome haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUUNAMATULE CF 59%, King Athletic 41%.
PUUNAMATULE CF - King Athletic 0:1

47e minuut.
Nicholls kopt de bal weg. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledson passt de bal zonder na te denken. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry passt de bal met de wreef. Lampard Sr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampard Sr. draait met de bal, schiet en ... Miley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Stockdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Stockdale passt de bal met de wreef. Ledson bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ward-Prowse met de inworp. Stockdale rent richting de bal. Stockdale passt de bal met de wreef. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUUNAMATULE CF 54%, King Athletic 46%.
PUUNAMATULE CF - King Athletic 0:1