Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South East Hawkers Telford of Manchester
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Juninho passt de bal met de wreef. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Hawkers - Telford of Manchester 0:1

10e minuut.
Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Honeywood de bal onder controle te krijgen. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Blanchflower geeft een hoge lob. Juninho rent richting de bal. Garnacho begaat een overtreding. Juninho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Honeywood met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Thomson is nu in balbezit. Thomson passt de bal met de wreef. Howard rent richting de bal. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ruddock is nu in balbezit. Honeywood probeert naar een medespeler te passen. Ruddock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Winthorpe is nu in balbezit. Winthorpe geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Juninho probeert naar een medespeler te passen. Howard is nu in balbezit. Met opzet legt Blanchflower zijn tegenspeler op de grond. Blanchflower krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Hawkers 51%, Telford of Manchester 49%.
South East Hawkers - Telford of Manchester 0:1

48e minuut.
Garnacho passt de bal zonder na te denken. Daar is Juninho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juninho schiet op doel. Johnson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Hawkers - Telford of Manchester 0:2

48e minuut.
Juninho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balе komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchflower begaat een overtreding. Blanchflower krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Bellingһam passt de bal in één keer door. Inworp. Matos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winthorpe is nu in balbezit. Winthorpe geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Honeywood de bal. Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Hawkers - Telford of Manchester 1:2

87e minuut.
Solanke kopt de bal weg. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard passt de bal zonder na te denken. Ruddock rent richting de bal. Ruddock schiet op doel. Pearce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Garnacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnacho geeft de bal voor. Ruddock rent richting de bal. Ruddock draait met de bal, schiet en ... Pearce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
South East Hawkers - Telford of Manchester 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Hawkers 48%, Telford of Manchester 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
South East Hawkers - Telford of Manchester 2:2