Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northfleet Lane Romford City FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Snow rent richting de bal. Ellis is nu in balbezit. Snow is nu in balbezit. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Hilaire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Snow passt de bal in één keer door. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Willock rent richting de bal. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Hilaire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Carr zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cottee is nu in balbezit. Cottee geeft een lange en hoge pass. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marsh rent richting de bal. Snow rent richting de bal. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Snow onderschept slim de pass. Snow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Snow kopt de bal weg. Klungelig pakt Sturrock de bal. Brady rent richting de bal. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Lane 65%, Romford City FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northfleet Lane - Romford City FC 0:0

53e minuut.
Snow haalt uit met een fantastische trap. Poe kopt de bal weg. Parsons probeert naar een medespeler te passen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Cottee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collins is nu in balbezit. Carr begaat een overtreding. Collins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bentley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Snow rent richting de bal. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Coleman is nu in balbezit. Coleman geeft de bal voor. Garcia rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Gray geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hilaire trapt de bal weg van het doel. Turnbull kopt de bal weg. Coleman heeft problemen om de bal te vangen. Snow is nu in balbezit. Snow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northfleet Lane - Romford City FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northfleet Lane 64%, Romford City FC 36%.
Northfleet Lane - Romford City FC 0:1