Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Canvey Blyth Park
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Dolan rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Canvey - Blyth Park 0:1

16e minuut.
Pickford passt de bal zonder na te denken. Lee controleert de bal met de borst. Gerrard rent richting de bal. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gascoigne onderschept slim de pass. Gascoigne passt de bal zonder na te denken. Jackson rent richting de bal. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olise trapt de bal weg. Thomson kopt de bal weg. Klungelig pakt Gascoigne de bal. Connolly is nu in balbezit. Connolly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Singh rent richting de bal. Singh probeert naar een medespeler te passen. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 66%, Blyth Park 34%.
Dynamo Canvey - Blyth Park 0:1

48e minuut.
Torres probeert de bal aan de voet te houden. Thomson is nu in balbezit. Thomson passt de bal zonder na te denken. Connolly is nu in balbezit. Connolly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Olise met een harde bal richting middenveld. Singh kopt de bal weg. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Canvey - Blyth Park 1:1

56e minuut.
Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunningham rent richting de bal. Cunningham passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gascoigne speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Cunningham geeft de bal voor. Dolan is nu in balbezit. Dolan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gerrard kopt de bal weg. Daar is Spencer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Olise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Cunningham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scholes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 56%, Blyth Park 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Canvey - Blyth Park 1:1