Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Canvey Northfleet Lane
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia rent richting de bal. Garcia met een sublieme pass. Sturrock is nu in balbezit. Sturrock draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gerrard is nu in balbezit. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marsh geeft de bal voor. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Canvey - Northfleet Lane 0:1

24e minuut.
Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah passt de bal in één keer door. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Poe de bal. Hilaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Barmby probeert naar een medespeler te passen. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. McGrath probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Canvey - Northfleet Lane 0:2

34e minuut.
Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collins. Gerrard raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerrard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Connolly de bal. Marsh rent richting de bal. Farah verovert de bal door een tackle van achteren. Farah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia passt de bal in één keer door. Parsons rent richting de bal. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly draait met de bal, schiet en ... Hilaire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 67%, Northfleet Lane 33%.
Dynamo Canvey - Northfleet Lane 0:2

49e minuut.
Connolly rent richting de bal. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah rent richting de bal. Farah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Parrott kan de bal niet met de borst controleren. Barmby rent richting de bal. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Canvey 46%, Northfleet Lane 54%.
Dynamo Canvey - Northfleet Lane 0:2