Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Park Torquay County FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks geeft een hoge lob. Henry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terry rent richting de bal. Terry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nash trapt de bal weg. Nethercott kopt de bal weg. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Seven passt de bal zonder na te denken. Juninho rent richting de bal. Fletcher begaat een overtreding. Juninho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Pinnock passt de bal in één keer door. Farah is nu in balbezit. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Banks rent richting de bal. Banks draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Torquay County FC 0:1

28e minuut.
Savage is nu in balbezit. Savage geeft een lange en hoge pass. Fletcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Savage is nu in balbezit. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia speelt de bal door. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott rent richting de bal. Nethercott met een sublieme pass. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Hansen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 49%, Torquay County FC 51%.
Bromsgrove Park - Torquay County FC 0:1

49e minuut.
McGrath passt de bal in één keer door. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry onderschept slim de pass. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Torquay County FC 0:2

52e minuut.
Nash trapt de bal weg. Nethercott kopt de bal weg. Klungelig pakt Roberts de bal. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barnеs geeft een lange en hoge pass. Duff rent richting de bal. Duff speelt de bal door. Nethercott rent richting de bal. Nethercott schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hansen bokst de bal weg.

61e minuut.
Pinnock rent richting de bal. Nethercott onderschept slim de pass. Nethercott speelt de bal door. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... Hansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Sansom met de inworp. Savage rent richting de bal. Garcia onderschept slim de pass. Garcia passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Pinnock passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sansom de bal. Banks rent richting de bal. Banks haalt uit met een fantastische trap. Nash maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Torquay County FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 56%, Torquay County FC 44%.
Bromsgrove Park - Torquay County FC 0:3