Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heybridge Wanderers Bury Carthusians
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Farah is nu in balbezit. Farah draait met de bal, schiet en ... Bowyer kopt de bal weg. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Harrison passt de bal in één keer door. Farah heeft problemen om de bal te vangen. Vale speelt de bal door. French rent richting de bal. French schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Durbin geeft een lange en hoge pass. Perkins rent richting de bal. Maguire maakt een afschuwelijke overtreding. Perkins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perkins kan niet meer verder spelen. Craven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 45%, Bury Carthusians 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heybridge Wanderers - Bury Carthusians 0:0

46e minuut.
Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher begaat een overtreding. Farah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cripps is nu in balbezit. Cripps geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. George met een sublieme pass. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sanford passt de bal zonder na te denken. Craven rent richting de bal. Farah is nu in balbezit. Farah schiet op doel. Maguire probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Summerhayes geeft een lange en hoge pass. Farah is nu in balbezit. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark met een sublieme pass. Daar is Bowyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Farah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craven bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maguire de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cripps met een snelle inworp. Craven rent richting de bal. Craven geeft een hoge lob. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bowyer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cripps met de inworp. Craven bereikt de bal nog maar net als eerste. Craven geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sanford geeft een hoge lob. Cripps kopt de bal weg. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah schiet op doel. Speedie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Bury Carthusians 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 75%, Bury Carthusians 25%.
Heybridge Wanderers - Bury Carthusians 0:1