Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walton Rovers Poole Lane
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Ashcroft speelt de bal door. O`Neill rent richting de bal. O`Neill passt de bal in één keer door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Stockdale bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Poole Lane 0:1

32e minuut.
Stones met een sublieme pass. Trevitt is nu in balbezit. Owen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Carmichael passt de bal in één keer door. O`Neill rent richting de bal. Thomson is nu in balbezit. O`Neill rent richting de bal. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Poole Lane 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 56%, Poole Lane 44%.
Walton Rovers - Poole Lane 0:2

84e minuut.
Owen met een snelle inworp. Soglo rent richting de bal. Sturrock met een sublieme pass. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

86e minuut.
Daar is Trevitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft een hoge lob. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Cullen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 36%, Poole Lane 64%.
Walton Rovers - Poole Lane 0:2