Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torquay County FC Heybridge Wanderers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia is nu in balbezit. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Banks is nu in balbezit. Banks haalt uit met een fantastische trap. Speedie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Juninho verovert de bal door een tackle van achteren. Juninho met een sublieme pass. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry draait met de bal, schiet en ... Speedie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vale is nu in balbezit. Seven is nu in balbezit. Seven met een sublieme pass. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Barry passt de bal met de wreef. French rent richting de bal. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Hansen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torquay County FC - Heybridge Wanderers 0:1

43e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal zonder na te denken. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roberts de bal onder controle te krijgen. Hansen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muster geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. French maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay County FC 46%, Heybridge Wanderers 54%.
Torquay County FC - Heybridge Wanderers 0:1

52e minuut.
McGrath passt de bal in één keer door. Barry rent richting de bal. McGrath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGrath krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mills rent richting de bal. Quansah verovert de bal door een tackle van achteren. Quansah speelt de bal door. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torquay County FC - Heybridge Wanderers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torquay County FC 41%, Heybridge Wanderers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torquay County FC - Heybridge Wanderers 1:1