Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Park Heybridge Wanderers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Muster rent richting de bal. Muster met een sublieme pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Heybridge Wanderers 0:1

3e minuut.
Fletcher onderschept slim de pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gibbs-White is nu in balbezit. Nethercott is nu in balbezit. Nethercott met een sublieme pass. Bowen geeft de bal voor. Duff springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nethercott krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Speedie met een harde bal richting middenveld. Fletcher kopt de bal weg. Farah probeert de bal aan de voet te houden. French is nu in balbezit. French schiet op doel. Nash verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is French, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher rent richting de bal. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Heybridge Wanderers 0:2

44e minuut.
Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom geeft een lange en hoge pass. Nethercott speelt de bal door. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 56%, Heybridge Wanderers 44%.
Bromsgrove Park - Heybridge Wanderers 0:2

48e minuut.
French kopt de bal weg. Fletcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. Nash probeert wanhopig de bal te grijpen. Nash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gascoignе is nu in balbezit. Duff verovert de bal door een tackle van achteren. Duff speelt de bal door. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... Speedie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher passt de bal met de wreef. Nash met een sublieme pass. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Speedie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Gascoignе speelt de bal door. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry passt de bal met de wreef. Fletcher probeert de bal met de borst te controleren. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Savage rent richting de bal. Savage passt de bal met de wreef. French rent richting de bal. French schiet op doel. Na een snelle pass probeert Henry de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Heybridge Wanderers 0:3

87e minuut.
Sansom geeft de bal voor. Daar is Maguire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nethercott is nu in balbezit. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 55%, Heybridge Wanderers 45%.
Bromsgrove Park - Heybridge Wanderers 0:3