Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heybridge Wanderers Bromsgrove Park
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Trevitt passt de bal zonder na te denken. Bowen is nu in balbezit. Bowen geeft een lange en hoge pass. Gibbs-White heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... Speedie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Barry rent richting de bal. Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Savage passt de bal met de wreef. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nethercott heeft problemen om de bal te vangen. George is nu in balbezit. Nethercott begaat een overtreding. Nethercott krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Inworp. Duff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nethercott heeft problemen om de bal te vangen. Nethercott haalt uit met een fantastische trap. Speedie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Muster probeert naar een medespeler te passen. French bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vale speelt de bal door. Farah is nu in balbezit. French verovert de bal door een tackle van achteren. French schiet op doel. Nash probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sansom rent richting de bal. Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Vale met een sublieme pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Bromsgrove Park 1:0

30e minuut.
Muster probeert naar een medespeler te passen. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire geeft een lange en hoge pass. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sansom is nu in balbezit. Sansom probeert naar een medespeler te passen. Gascoignе is nu in balbezit. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Nethercott passt de bal met de wreef. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maguire de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 38%, Bromsgrove Park 62%.
Heybridge Wanderers - Bromsgrove Park 1:0

50e minuut.
Bowen kopt de bal weg. Fletcher is nu in balbezit. Farah rent richting de bal. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Bromsgrove Park 2:0

57e minuut.
Gascoignе probeert naar een medespeler te passen. Nethercott rent richting de bal. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Bromsgrove Park 2:1

73e minuut.
Speedie probeert naar een medespeler te passen. Trevitt rent richting de bal. Clark schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Clark krijgt een gele kaart.

82e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen rent richting de bal. George schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. George krijgt een gele kaart.

84e minuut.
French rent richting de bal. Fletcher is nu in balbezit. French rent richting de bal. French haalt uit met een fantastische trap. Nash probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 39%, Bromsgrove Park 61%.
Heybridge Wanderers - Bromsgrove Park 2:1