Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bury Carthusians Torquay County FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kanе speelt de bal door. Seven probeert de bal aan de voet te houden. Sanford speelt de bal door. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Farah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sanford passt de bal met de wreef. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft een lange en hoge pass. Farah rent richting de bal. Farah draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Barnеs speelt de bal door. Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkins haalt uit met een fantastische trap. Farah maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Seven met een sublieme pass. Banks heeft problemen om de bal te vangen. Banks passt de bal in één keer door. Terry is nu in balbezit. Terry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts geeft de bal voor. Summerhayes kopt de bal weg. Klungelig pakt Farah de bal. Farah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Harrison speelt de bal door. Daar is Kanе, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry onderschept slim de pass. Terry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eastwood speelt de bal door. Quansah heeft problemen om de bal te vangen. Farah rent richting de bal. Klungelig pakt Perkins de bal. Perkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Perkins is nu in balbezit. Perkins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Seven de bal onder controle te krijgen. Farah is nu in balbezit. Farah draait met de bal, schiet en ... Hansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bury Carthusians - Torquay County FC 1:0

43e minuut.
Harrison trapt de bal weg. Perkins rent richting de bal. Met opzet legt Seven zijn tegenspeler op de grond. Seven krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sanford met een sublieme pass. Summerhayes rent richting de bal. Summerhayes geeft een lange en hoge pass. Farah rent richting de bal. Farah draait met de bal, schiet en ... Paal! Sanford probeert de bal aan de voet te houden. Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkins draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bury Carthusians 51%, Torquay County FC 49%.
Bury Carthusians - Torquay County FC 1:0

57e minuut.
Terry is nu in balbezit. Kanе rent richting de bal. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Banks is nu in balbezit. Banks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Quansah passt de bal met de wreef. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanе is nu in balbezit. Terry onderschept slim de pass. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bury Carthusians - Torquay County FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bury Carthusians 48%, Torquay County FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bury Carthusians - Torquay County FC 1:1