Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keighley Athletic F.C. Irlam Abbey
Sweep Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Kelly rent richting de bal. Kelly probeert naar een medespeler te passen. Trescothick is nu in balbezit. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Botham kopt de bal weg. Burke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 1:0

16e minuut.
Barrett kopt de bal weg. Klungelig pakt Botham de bal. Kelly rent richting de bal. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. Rooney bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Russo rent richting de bal. Russo speelt de bal door. Toney is nu in balbezit. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 1:1

40e minuut.
Inworp. Willis met de inworp. Cohen probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Webb is nu in balbezit. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Toney is nu in balbezit. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keighley Athletic F.C. 57%, Irlam Abbey 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 1:1

63e minuut.
Willis onderschept slim de pass. Willis probeert naar een medespeler te passen. Wood geeft een lange en hoge pass. Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanе schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 2:1

70e minuut.
Kanе geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Crusher de bal. Hansen onderschept slim de pass. Hansen schiet op doel. Constable probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 3:1

73e minuut.
Webb geeft een lange en hoge pass. Daar is Russo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ellwood krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Darwin is nu in balbezit. Russo onderschept slim de pass. Russo probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keighley Athletic F.C. 44%, Irlam Abbey 56%.
Keighley Athletic F.C. - Irlam Abbey 3:1