Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Over 45`s Poole Lane
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


45e minuut.
Sturrock rent richting de bal. Sturrock speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferdinand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wallace heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Over 45`s 52%, Poole Lane 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chorley Over 45`s - Poole Lane 0:0

51e minuut.
Gardener zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Neill rent richting de bal. O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Over 45`s - Poole Lane 0:1

79e minuut.
Baker-Boaitey rent richting de bal. Baker-Boaitey geeft de bal voor. Cornell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilmour onderschept slim de pass. Gilmour geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Defoe met een sublieme pass. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Over 45`s 41%, Poole Lane 59%.
Chorley Over 45`s - Poole Lane 0:1