Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harlow North Walton Rovers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Snow rent richting de bal. Snow geeft een lange en hoge pass. Daar is Jansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patel is nu in balbezit. Patel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Walton Rovers 1:0

13e minuut.
Wissa geeft een hoge lob. Patel is nu in balbezit. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Walton Rovers 2:0

18e minuut.
Lennon geeft de bal voor. Klungelig pakt Burke de bal. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. Wark probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Walton Rovers 2:1

29e minuut.
Wark trapt de bal weg. Wissa rent richting de bal. Lennon verovert de bal door een tackle van achteren. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 56%, Walton Rovers 44%.
Harlow North - Walton Rovers 2:1

46e minuut.
Daar is Ripley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wissa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murray. Murray krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Thomson passt de bal in één keer door. Pearce is nu in balbezit. Pearce passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Snow is nu in balbezit. Ripley rent richting de bal. Ripley schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Walton Rovers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 53%, Walton Rovers 47%.
Harlow North - Walton Rovers 3:1