Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spalding Motors Torquay County FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Garcia met de inworp. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks passt de bal met de wreef. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Walker rent richting de bal. Seven onderschept slim de pass. Seven passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terry de bal. Terry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Barnеs is nu in balbezit. Willis verovert de bal door een tackle van achteren. Willis geeft een lange en hoge pass. Wark springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Roоney is nu in balbezit. Seven is nu in balbezit. Seven passt de bal zonder na te denken. Wark bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark haalt uit met een fantastische trap. Hansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Seven passt de bal in één keer door. Withe speelt de bal door. Wark rent richting de bal. Wark schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Freeman geeft een hoge lob. Banks kopt de bal weg. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spalding Motors - Torquay County FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spalding Motors 60%, Torquay County FC 40%.
Spalding Motors - Torquay County FC 0:1

47e minuut.
Freeman met de inworp. Withe geeft een lange en hoge pass. Roоney kopt de bal weg. Wark is nu in balbezit. Wark schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Barnеs de bal. Willis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spalding Motors - Torquay County FC 1:1

52e minuut.
Freeman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juninho met een snelle inworp. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Spalding Motors - Torquay County FC 1:2

73e minuut.
Roоney rent richting de bal. Roоney probeert naar een medespeler te passen. Sanford kan de bal niet met de borst controleren. Wark rent richting de bal. Wark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
McGrath met een sublieme pass. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Slater zijn tegenspeler op de grond. Slater krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spalding Motors 44%, Torquay County FC 56%.
Spalding Motors - Torquay County FC 1:2