Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irlam Abbey Bromsgrove Park
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Webb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelly heeft problemen om de bal te vangen. Kelly speelt de bal door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlam Abbey - Bromsgrove Park 1:0

24e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt verovert de bal door een tackle van achteren. Trevitt speelt de bal door. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Toney probeert naar een medespeler te passen. Cohen is nu in balbezit. Cohen speelt de bal door. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Henry trapt de bal weg van het doel. Toney kopt de bal weg. Farah heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Savage probeert naar een medespeler te passen. Trevitt rent richting de bal. Kowalski rent richting de bal. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Crusher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott schiet op doel. Constable verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nethercott onderschept slim de pass. Toney is nu in balbezit. Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White schiet op doel. Constable verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irlam Abbey - Bromsgrove Park 1:1

45e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke met een sublieme pass. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Burke onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlam Abbey 40%, Bromsgrove Park 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Irlam Abbey - Bromsgrove Park 1:1

49e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Constable maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irlam Abbey - Bromsgrove Park 1:2

57e minuut.
Cohen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sansom is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibson. Gibson krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trevitt geeft een hoge lob. Gibbs-White kopt de bal weg. Nethercott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Toney rent richting de bal. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nash met een harde bal richting middenveld. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irlam Abbey 53%, Bromsgrove Park 47%.
Irlam Abbey - Bromsgrove Park 1:2