Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Park Irlam Abbey
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Henry speelt de bal door. Bowen is nu in balbezit. Bowen passt de bal in één keer door. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fletcher kopt de bal weg. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Toney geeft de bal voor. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Webb probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Gibson passt de bal zonder na te denken. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Willis met een sublieme pass. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel. Nash werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Irlam Abbey 0:1

23e minuut.
Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Nethercott met een sublieme pass. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bromsgrove Park - Irlam Abbey 1:1

24e minuut.
Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White speelt de bal door. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff rent richting de bal. Duff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 49%, Irlam Abbey 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bromsgrove Park - Irlam Abbey 1:1

52e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson passt de bal zonder na te denken. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott is nu in balbezit. Nethercott draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Toney is nu in balbezit. Nethercott onderschept slim de pass. Nethercott probeert naar een medespeler te passen. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo geeft een lange en hoge pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Nash maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nethercott rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Webb. Nethercott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trevitt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Irlam Abbey 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 52%, Irlam Abbey 48%.
Bromsgrove Park - Irlam Abbey 2:1