Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heybridge Wanderers Walton Rovers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Vale passt de bal zonder na te denken. Barry is nu in balbezit. Barry passt de bal in één keer door. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vale speelt de bal door. Lacey is nu in balbezit. Barry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barry krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Vale speelt de bal door. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal met de wreef. French is nu in balbezit. French schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray probeert naar een medespeler te passen. Clark is nu in balbezit. Ashcroft onderschept slim de pass. Ashcroft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Snow geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoignе zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Barry de bal. Barry geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark met een sublieme pass. French rent richting de bal. French schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Muster passt de bal in één keer door. Stockdale rent richting de bal. Stockdale geeft een hoge lob. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Owen onderschept slim de pass. Owen geeft een lange en hoge pass. Stones kopt de bal weg. Murray heeft problemen om de bal te vangen. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen speelt de bal door. Ashcroft is nu in balbezit. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 52%, Walton Rovers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heybridge Wanderers - Walton Rovers 0:0

81e minuut.
Muster verovert de bal door een tackle van achteren. Muster speelt de bal door. Fletcher speelt de bal door. French is nu in balbezit. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heybridge Wanderers - Walton Rovers 1:0

82e minuut.
Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fletcher krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones geeft een lange en hoge pass. George kan de bal niet met de borst controleren. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft passt de bal in één keer door. Clark rent richting de bal. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heybridge Wanderers - Walton Rovers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heybridge Wanderers 57%, Walton Rovers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heybridge Wanderers - Walton Rovers 1:1