Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walton Rovers Heybridge Wanderers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Stones probeert naar een medespeler te passen. Murray is nu in balbezit. Pearce is nu in balbezit. Pearce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 1:0

11e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Stockdale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. French is nu in balbezit. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 1:1

17e minuut.
Lennon onderschept slim de pass. Vale onderschept slim de pass. Vale passt de bal in één keer door. French bereikt de bal nog maar net als eerste. French schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 1:2

27e minuut.
Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale onderschept slim de pass. Vale passt de bal in één keer door. French rent richting de bal. French draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Stockdale geeft een lange en hoge pass. Inworp. Muster met de inworp. Fletcher rent richting de bal. Fletcher geeft een hoge lob. Turpin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 63%, Heybridge Wanderers 37%.
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 1:2

66e minuut.
Bowyer probeert naar een medespeler te passen. George rent richting de bal. George passt de bal in één keer door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce met een sublieme pass. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 2:2

82e minuut.
Lacey met een snelle inworp. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 43%, Heybridge Wanderers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walton Rovers - Heybridge Wanderers 2:2