Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Over 45`s King`s Lynn Hammers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Snow geeft de bal voor. Underhill kopt de bal weg. Daar is Day, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Baker-Boaitey is nu in balbezit. Vegas is nu in balbezit. Vegas draait met de bal, schiet en ... Day kopt de bal weg. Gilmour geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Day de bal. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap. Harry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Clapham geeft de bal voor. Snow kopt de bal weg. Defoe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wand probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Underhill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Underhill krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Over 45`s 54%, King`s Lynn Hammers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chorley Over 45`s - King`s Lynn Hammers 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Underhill de bal. Peel is nu in balbezit. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel is nu in balbezit. Peel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Over 45`s - King`s Lynn Hammers 0:1

72e minuut.
Underhill geeft de bal voor. Ferdinand is nu in balbezit. Day maakt een afschuwelijke overtreding. Ferdinand raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferdinand zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Wand kopt de bal weg. Daar is Underhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Underhill speelt de bal door. Baker-Boaitey is nu in balbezit. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap. Harry bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Farah de bal. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Over 45`s - King`s Lynn Hammers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Over 45`s 35%, King`s Lynn Hammers 65%.
Chorley Over 45`s - King`s Lynn Hammers 0:2