Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harlow North Banbury University
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Sturrock is nu in balbezit. Sturrock speelt de bal door. Stevens rent richting de bal. Patel verovert de bal door een tackle van achteren. Patel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Juninho is nu in balbezit. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand geeft de bal voor. Patel bereikt de bal nog maar net als eerste. Patel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Goods met een snelle inworp. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle geeft een lange en hoge pass. Dance heeft problemen om de bal te vangen. Wark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dance is nu in balbezit. Dance draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Banbury University 0:1

30e minuut.
Trundle geeft een lange en hoge pass. Holland rent richting de bal. Dance verovert de bal door een tackle van achteren. Dance haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Banbury University 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Perkins de bal. Goods geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waddle de bal. Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Dance draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Banbury University 0:3

44e minuut.
Holland rent richting de bal. Holland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wissa de bal. Waddle is nu in balbezit. Waddle passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Harlow North - Banbury University 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 53%, Banbury University 47%.
Harlow North - Banbury University 0:4

49e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waddle de bal. Dance is nu in balbezit. Dance haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ripley onderschept slim de pass. Ripley met een sublieme pass. Juninho heeft problemen om de bal te vangen. Patel is nu in balbezit. Patel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wissa rent richting de bal. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wissa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Jansen speelt de bal door. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juninho. Ripley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harlow North 48%, Banbury University 52%.
Harlow North - Banbury University 0:4