Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromsgrove Park Poole Lane
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher geeft de bal voor. Inworp. Garnacho met de inworp. O`Neill geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bruce kopt de bal weg. Daar is O`Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gibbs-White rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sturrock. Gibbs-White is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trevitt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gibbs-White maakt een snoekduik en kopt de bal. Cullen bokst de bal weg.

30e minuut.
Duff onderschept slim de pass. Duff geeft een lange en hoge pass. Gibbs-White heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Poole Lane 1:0

39e minuut.
Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fletcher de bal onder controle te krijgen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Garnacho rent richting de bal. Garnacho passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. O`Neill rent richting de bal. O`Neill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bromsgrove Park - Poole Lane 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 60%, Poole Lane 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bromsgrove Park - Poole Lane 1:1

46e minuut.
Trevitt passt de bal zonder na te denken. Cornell geeft de bal voor. Henry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Trevitt verovert de bal door een tackle van achteren. Trevitt speelt de bal door. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ... Cullen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromsgrove Park - Poole Lane 2:1

65e minuut.
Cole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bruce is nu in balbezit. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Kelly rent richting de bal. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trevitt is nu in balbezit. Nethercott verovert de bal door een tackle van achteren. Nethercott probeert naar een medespeler te passen. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cornell onderschept slim de pass. Sansom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kelly rent richting de bal. Kelly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott rent richting de bal. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Wallace probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromsgrove Park 61%, Poole Lane 39%.
Bromsgrove Park - Poole Lane 2:1