Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King`s Lynn Hammers Torquay County FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry verovert de bal door een tackle van achteren. Terry speelt de bal door. Garcia is nu in balbezit. Garcia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pinnock is nu in balbezit. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes passt de bal in één keer door. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 1:0

27e minuut.
Meadows geeft de bal voor. Inworp. Juninho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terry is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Day ... Strafschop! Terry raakt geblesseerd tijdens het duel. Terry legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Wand de bal. Banks verovert de bal door een tackle van achteren. Banks met een sublieme pass. Terry rent richting de bal. Terry draait met de bal, schiet en ... Harry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel rent richting de bal. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel rent richting de bal. Peel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 43%, Torquay County FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 1:1

47e minuut.
Green is nu in balbezit. Seven onderschept slim de pass. Seven geeft een lange en hoge pass. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Day geeft een hoge lob. Inworp. Garcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Meadows, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 1:2

50e minuut.
Seven rent richting de bal. Seven geeft de bal voor. Muster kopt de bal weg. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Clapham probeert naar een medespeler te passen. Peel heeft problemen om de bal te vangen. Green rent richting de bal. Peel rent richting de bal. Peel haalt uit met een fantastische trap. Hansen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 2:2

65e minuut.
Snow geeft de bal voor. Sanford verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clapham geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Snow maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 3:2

69e minuut.
Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes met een sublieme pass. Peel rent richting de bal. Peel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pinnock geeft een lange en hoge pass. McGrath kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen. Banks bereikt de bal nog maar net als eerste. Banks haalt uit met een fantastische trap. Harry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King`s Lynn Hammers 52%, Torquay County FC 48%.
King`s Lynn Hammers - Torquay County FC 3:2