Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banbury University Bromsgrove Park
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen is nu in balbezit. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Sansom is nu in balbezit. Sansom haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yeboah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gibbs-White kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Banbury University - Bromsgrove Park 0:1

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yeboah trapt de bal weg. Sturrock kopt de bal weg. Dance controleert de bal met de borst. Dance draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle draait met de bal, schiet en ... Fletcher speelt de bal door. Dance is nu in balbezit. Dance draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Savage passt de bal in één keer door. Chopra is nu in balbezit. Chopra passt de bal in één keer door. Dance rent richting de bal. Dance draait met de bal, schiet en ... Nash probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duff rent richting de bal. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Juninho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Juninho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banbury University 57%, Bromsgrove Park 43%.
Banbury University - Bromsgrove Park 0:1

47e minuut.
Trundle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gibbs-White rent richting de bal. Sturrock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sturrock krijgt een gele kaart. Gibbs-White is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nethercott kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Banbury University - Bromsgrove Park 0:2

47e minuut.
Dance speelt de bal door. Waddle rent richting de bal. Gibbs-White is nu in balbezit. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nash trapt de bal weg. Nethercott kopt de bal weg. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nethercott is nu in balbezit. Nethercott speelt de bal door. Duff speelt de bal door. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Goods probeert naar een medespeler te passen. Dance bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Farah ... Strafschop! Dance raakt geblesseerd tijdens het duel. Dance neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Sansom de bal. Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal in één keer door. Dance is nu in balbezit. Dance draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sturrock is nu in balbezit. Trevitt is nu in balbezit. Trevitt passt de bal zonder na te denken. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banbury University 57%, Bromsgrove Park 43%.
Banbury University - Bromsgrove Park 0:2