Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walton Rovers Spalding Motors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Murray is nu in balbezit. Murray passt de bal met de wreef. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark rent richting de bal. Wark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roоney met een sublieme pass. Snow bereikt de bal nog maar net als eerste. Snow passt de bal met de wreef. Wark is nu in balbezit. Wark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Spalding Motors 0:1

22e minuut.
Willis heeft problemen om de bal te vangen. Willis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lacey de bal. Wark rent richting de bal. Wark schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Willis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owen. Willis raakt geblesseerd tijdens het duel. Rae zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Snow is nu in balbezit. Wark onderschept slim de pass. Wark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Spalding Motors 0:2

39e minuut.
Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walker krijgt een gele kaart. Murray raakt geblesseerd tijdens het duel. Ashcroft zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cahill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walton Rovers - Spalding Motors 1:2

43e minuut.
Ashcroft geeft een hoge lob. Murray controleert de bal met de borst. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray onderschept slim de pass. Murray haalt uit met een fantastische trap. Cahill bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stones zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney onderschept slim de pass. Roоney passt de bal zonder na te denken. Wark rent richting de bal. Wark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 58%, Spalding Motors 42%.
Walton Rovers - Spalding Motors 1:2

53e minuut.
Bremner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soglo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Soglo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashcroft rent richting de bal. Rae rent richting de bal. Ashcroft verovert de bal door een tackle van achteren. Ashcroft geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Thomson rent richting de bal. Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft passt de bal in één keer door. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walton Rovers - Spalding Motors 2:2

76e minuut.
Lacey geeft de bal voor. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman verovert de bal door een tackle van achteren. Ashcroft bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashcroft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walton Rovers 37%, Spalding Motors 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walton Rovers - Spalding Motors 2:2