Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poole Lane Irlam Abbey
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Garnacho verovert de bal door een tackle van achteren. Garnacho speelt de bal door. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - Irlam Abbey 0:1

9e minuut.
Russo is nu in balbezit. Russo passt de bal met de wreef. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly rent richting de bal. Kelly geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons onderschept slim de pass. Parsons draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Carmichael rent richting de bal. Kowalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carmichael. Carmichael krijgt een gele kaart. Kowalski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Willis bereikt de bal nog maar net als eerste. Willis speelt de bal door. O`Neill rent richting de bal. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft de bal voor. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. Toney speelt de bal door. Parsons rent richting de bal. Parsons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - Irlam Abbey 0:2

26e minuut.
Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce met een sublieme pass. Carmichael is nu in balbezit. O`Neill rent richting de bal. O`Neill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cole rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb probeert naar een medespeler te passen. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Toney met een sublieme pass. Burke is nu in balbezit. Cole schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cole krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 53%, Irlam Abbey 47%.
Poole Lane - Irlam Abbey 0:2

53e minuut.
Cole kopt de bal weg. Kelly rent richting de bal. Carmichael onderschept slim de pass. O`Neill rent richting de bal. O`Neill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Meadows geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willis met de inworp. Cohen geeft een lange en hoge pass. Kowalski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Bruce de bal. Toney rent richting de bal. Toney met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kelly passt de bal met de wreef. Gardener is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Webb. Webb krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gardener is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cornell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toney bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill verovert de bal door een tackle van achteren. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Carmichael is nu in balbezit. Russo onderschept slim de pass. Russo passt de bal zonder na te denken. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Cullen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 51%, Irlam Abbey 49%.
Poole Lane - Irlam Abbey 0:2