Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poole Lane King`s Lynn Hammers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Barnes speelt de bal door. Sturrock is nu in balbezit. Green tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Green krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Green rent richting de bal. Trevitt rent richting de bal. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Clapham geeft een hoge lob. Trevitt is nu in balbezit. Wand onderschept slim de pass. Peel rent richting de bal. Peel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poole Lane - King`s Lynn Hammers 0:1

32e minuut.
Snow bereikt de bal nog maar net als eerste. Snow geeft een hoge lob. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peel rent richting de bal. Peel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gardener geeft de bal voor. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Trevitt is nu in balbezit. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 55%, King`s Lynn Hammers 45%.
Poole Lane - King`s Lynn Hammers 0:1

73e minuut.
Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevitt is nu in balbezit. Trevitt speelt de bal door. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cornell geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clapham met een snelle inworp. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gardener geeft een lange en hoge pass. Snow met een sublieme pass. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poole Lane 64%, King`s Lynn Hammers 36%.
Poole Lane - King`s Lynn Hammers 0:1