Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winchester Over 45`s Chasetown Alliance
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Ledson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark rent richting de bal. Clark passt de bal in één keer door. Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright onderschept slim de pass. Pearson bokst de bal weg. Bright is nu in balbezit. Bright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 1:0

12e minuut.
Poe met de inworp. Clark is nu in balbezit. Stiles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stiles krijgt een gele kaart. Clark is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clark zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Pearson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Meghoma is nu in balbezit. Stringer onderschept slim de pass. Stringer met een sublieme pass. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 2:0

32e minuut.
Carruthers rent richting de bal. Kanе bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henderson. Henderson krijgt een gele kaart. Kanе is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wise de bal. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Patel rent richting de bal. Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal in één keer door. Bright is nu in balbezit. Bright haalt uit met een fantastische trap. Pearson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester Over 45`s 35%, Chasetown Alliance 65%.
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 3:0

73e minuut.
Hawke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hackett met de inworp. Poe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Patel geeft een hoge lob. Inworp. Carruthers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winchester Over 45`s 49%, Chasetown Alliance 51%.
Winchester Over 45`s - Chasetown Alliance 3:1