Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bognor Moors Runcorn Service
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock schiet op doel. Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Trundle probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Runcorn Service 1:0

13e minuut.
Robbo kopt de bal weg. Daar is Willock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Willock onderschept slim de pass. Willock schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Richards onderschept slim de pass. Richards geeft de bal voor. Willock is nu in balbezit. Willock draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Runcorn Service 2:0

21e minuut.
Parlour passt de bal met de wreef. Richards is nu in balbezit. Richards geeft een hoge lob. Willock is nu in balbezit. Willock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Collins neemt de hoekschop. Klungelig pakt Moody de bal. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Danns met een sublieme pass. Klungelig pakt Stacey de bal. Stacey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Willock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Runcorn Service 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 50%, Runcorn Service 50%.
Bognor Moors - Runcorn Service 3:0

47e minuut.
Haynes geeft een hoge lob. Willock rent richting de bal. Willock passt de bal zonder na te denken. Robbo is nu in balbezit. Robbo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Richards met de inworp. Haynes rent richting de bal. Haynes speelt de bal door. Willock bereikt de bal nog maar net als eerste. Willock draait met de bal, schiet en ... Cooper bokst de bal weg.

51e minuut.
Cooper trapt de bal weg van het doel. Parlour is nu in balbezit. Collymore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parlour roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Parlour kan niet meer verder spelen. Guéhi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Guéhi geeft de bal voor. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith passt de bal met de wreef. Robbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Runcorn Service 4:0

82e minuut.
Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore met een sublieme pass. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... Neville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bognor Moors - Runcorn Service 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bognor Moors 43%, Runcorn Service 57%.
Bognor Moors - Runcorn Service 4:1